Hjem
Knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott

Knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott

Knekkebrød og ost hører godt sammen, og med aprikoskompott så blir dette en god match som kan nytes som fingermat eller som en av flere retter på bordet.
Porsjoner: 10 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min

Ingredienser

  • 400 g tørket aprikos
  • 4 dl eplemost
  • 0,5 stk saften av sitron
  • 1 pk små knekkebrød
  • 200 g blåmuggost

Slik gjør du

  • Kutt aprikosene i strimler.
  • Ha aprikosene i en kjele sammen med eplemost, sitronsaft og sukker. Kok ned til en tykk konsistens, ca. 15 minutter og avkjøl.
  • Temperer osten og del den i passelige størrelser.
  • Legg osten på knekkebrødene og ha aprikoskompotten over
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!