Hjem
Kjøttsaus Pizzaiola

Kjøttsaus Pizzaiola

Pizzaiola er italiensk kjøttrett med røtter i Napoli som fritt oversatt betyr «kjøtt på pizzavis», storfekjøtt som får koke lenge i en god tomatsaus.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpurè
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • ca 1 dl vann

Slik gjør du

  • Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepanna.
  • Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.
  • La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den begynner å tykne.
  • Dryss over basilikum.
  • Server kjøttsausen med pasta og revet parmesan, eventuelt annen ost.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!