
Porsjoner: 2
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 30 min pga steking og avkjøling
Kcal 277
Kcal per 100 gram 99
Ingredienser
- 2 dl Bryggryn (kokte) CA 1 Boil in bag
- 0,5 stk Granateple
- 0,5 stk rødløk liten
- 50 g Frisk spinat Tilpass det etter smak
- 100 g bringebær
- 200 g kalkunfilet, garantert saftig Den som ligger i stekepose når kjøper den, kan brukes både kylling og andre typer kalkun
- Salt og pepper
- 1 ss kremet balsamico eddik
Slik gjør du
- Sett kalkunen i stekeovnen, og følg bruksanvisning
- Kok opp byggrynet og la det kjølne litt, det er godt hvis det er lunkent.
- Rensk granateple og bland ha den i salaten
- Skjær opp rødløken, gjerne i korte strimler, bland i salaten
- La kalkunen kjøle seg litt og del opp i biter. Bland det inn i salaten
- Bland i spinaten og bringebær og kremet balsamico eddik. Krydre med salt og pepper etter smak.
Notater
Det er godt å ha litt mager kesam som tilbehør for å få den litt mer kremet.