Hjem
Kalkunsalat med byggryn, bringebær og granateple

Kalkunsalat med byggryn, bringebær og granateple

Porsjoner: 2
Vanskellighetsgrad Lett
Tidsbruk 30 min pga steking og avkjøling
Kcal 277
Kcal per 100 gram 99

Ingredienser

  • 2 dl Bryggryn (kokte) CA 1 Boil in bag
  • 0,5 stk Granateple
  • 0,5 stk rødløk liten
  • 50 g Frisk spinat Tilpass det etter smak
  • 100 g bringebær
  • 200 g kalkunfilet, garantert saftig Den som ligger i stekepose når kjøper den, kan brukes både kylling og andre typer kalkun
  • Salt og pepper
  • 1 ss kremet balsamico eddik

Slik gjør du

  • Sett kalkunen i stekeovnen, og følg bruksanvisning
  • Kok opp byggrynet og la det kjølne litt, det er godt hvis det er lunkent.
  • Rensk granateple og bland ha den i salaten
  • Skjær opp rødløken, gjerne i korte strimler, bland i salaten
  • La kalkunen kjøle seg litt og del opp i biter. Bland det inn i salaten
  • Bland i spinaten og bringebær og kremet balsamico eddik. Krydre med salt og pepper etter smak.

Notater

Det er godt å ha litt mager kesam som tilbehør for å få den litt mer kremet.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!