
Seige, store og gode julecookies! Her får du oppskriften som gir deg julelukten i huset. Enkle å lage og nydelige til kaffen eller dyppet i melk. Kakene er både sukker- og glutenfri.
Porsjoner: 50 stk
Vanskellighetsgrad lett
Ingredienser
- 4 dl kvernede mandler
- 60 gram smeltet smør
- 1 dl fibersirup clear
- 3 ss sukrin gold
- 1 ts kanel
- 3/4 ts nellik
- 3/4 ts Ingefær
- 1 ts bakepulver
- 0,5 ts natron
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene og rør godt.
- Bruk en teskje og legg dem i små klatter. Gi dem god plass for de renner litt ut.
- Stekes 10-11 min på 190 grader. De skal være brune. La de kjøle av på bakepapiret. Dra hele papiret over på risten og avkjøl. De blir hardere og seigere når de blir kalde. Jeg delte mine i to fordi de ble så store.
- Veldig gode!