
Dette er en rask og deilig dessert som alle kan få til.
Porsjoner: 6 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min
Ingredienser
- 4 stk egg
- 1,5 dl sukker
- 4 dl kremfløte
- 8 stk gelantinplater
- 2 dl rørte jordbær eller andre bær
Slik gjør du
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
- Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis, 6-8 minutter. Vend inn pisket kremfløte.
- Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Vend den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem. Ha i bærene til slutt og bland lett.
- Fyll fromasjen i en stor skål og sett den kaldt.
- Pynt desserten med jordbær og server jordbærsaus til.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.