Hjem
Jordbærfromasj

Jordbærfromasj

Dette er en rask og deilig dessert som alle kan få til.
Porsjoner: 6 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk 20-40 min

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 1,5 dl sukker
  • 4 dl kremfløte
  • 8 stk gelantinplater
  • 2 dl rørte jordbær eller andre bær

Slik gjør du

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  • Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis, 6-8 minutter. Vend inn pisket kremfløte.
  • Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Vend den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem. Ha i bærene til slutt og bland lett.
  • Fyll fromasjen i en stor skål og sett den kaldt.
  • Pynt desserten med jordbær og server jordbærsaus til.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!