I februar sprekker over 80% av nyttårsforsettene!

Gikk du inn i 2020 med tro at alt skulle bli bedre enn i fjor? Det er februar, og i følge en amerikansk studie utført ved universitetet i Scranton, har over 80 prosent sprukket, og ramlet tilbake til gamle mønstre og rutiner. Så har du mistet motivasjonen, er du ikke alene.

Skal du lykkes, trenger du å jobbe med viljestyrken din. Vilje kan trenes som en muskel. Viljestyrke er evnen til å bestemme seg for noe og så gjennomføre i henhold til planen, også når du kjeder deg og har mest lyst til å gjøre noe annet eller utsette hele greia. For å jobbe med viljestyrke, trenger du en god strategi. Hvilken strategi har du lagt for å takle motgang? Hvilke forventninger har du?

All erfaring viser at oppfølging og tilbakemelding er de viktigste suksessfaktorene for å lykkes med å gå ned i vekt! Vi hjelper deg med å klare å glede deg over å være på vei, og anerkjenne alle de positive endringene som skjer underveis!

Å holde motivasjonen oppe, er vanskelig alene. Å bare fokusere på vekt, kan av og til være demotiverende. Det lønner seg å løfte blikket og se ting i et litt større perspektiv. Vi kan hjelpe deg å sette realistiske mål, tilpasset deg og din livsstil. Du velger oppfølging; en-til-en eller i gruppe. Vi hjelper deg å sette realistiske mål, tilpasset deg og din livsstil. Sammen finner vi slankestrategien som er best for deg.