
Porsjoner: 6 pers
Vanskellighetsgrad lett
Tidsbruk 30 min
Kcal per 100 gram 48
Ingredienser
- 8 stk Gulrot
- 1 stk løk
- 1 fedd Kinesisk hvitløk eller vanlig hvitløk
- 0,5 stk Rød chili
- 2 stk Buljongterninger m/kylling
- 1 liter vann
- 2 dl appelsinjuice
- 2 dl Lett creme fraiche eller lettrømme
- 400-600 g kyllingfilet
- Smak til med salt og pepper
- Frisk koriander på toppen
- 2 ss Ingefær
Slik gjør du
- Skjær opp gulrot, løk, ingefær og chili i småbiter. Surr grønnsakene i olje noen få min.
- Kok opp vann og løs opp buljongen. Ta i grønnsakene og appelsinjuice. La suppen koke til gulrøttene er kokte.
- Skjær opp kyllingen i biter og stek i olje, krydre med salt og pepper og chiligkrydder.
- Tilsett creme fraiche og mos suppen med stavmikser. Smak til med salt og pepper. Ta i kyllingbitene. Dryss fersk koriander på før servering.
Notater
Det er god å servere focaccia brød til.