Hjem
Grove pizzasnurrer

Grove pizzasnurrer

Grove pizzasnurrer er supert i matpakken. Du kan variere pizzasnurrene med  skinke, kjøttdeig eller grønnsaker – valget er ditt!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Middels
Tidsbruk over 60 min

Ingredienser

  • 4 dl lunket vann
  • 25 g gjør
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 6 dl hvetemel
  • 4 dl fin sammalt hvete

Fyll

  • 1 dl pizzasaus
  • 4 dl revet ost
  • 150 g kokt skinke stekt karbonadedeig eller hakkede grønnsaker

Slik gjør du

  • Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og mel. Kna deigen godt og la den heve i ½ time, eller til dobbel størrelse.
  • Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på pizzasausen og fordel fyllet og osten. Rull sammen leiven på samme måte som til en rullekake.
  • Skjær 3 cm brede stykker av rullen og legg på et stekebrett med bakepapir. Trykk eventuelt snurrene litt ned, så de blir bredere og ikke så høye). Etterhev i ca. 20 minutter.
  • Stek pizzasnurrene midt i stekeovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl snurrene litt på rist før de spises.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!