
Legg fisk på grillen i sommer! Skjær laksefilet i store biter og træ dem på grillspyd sammen med sitronskiver – raskt, enkelt og innmari godt!
Porsjoner: 4 porsoner
Vanskellighetsgrad lett
Tidsbruk 20-40 min
Ingredienser
- 800 g laksefilet
- 2 stk sitron
Chimichurri
- 1 bunt liten bladpersille
- 2 ss hakket frisk oregano
- 2 ss hakket frisk koriander
- 2 båter hvitløk
- 2 ss rødvinseddik
- 1 ss sitronsaft
- 1 dl olivenolje
Slik gjør du
- Skjær laksefilet i biter på ca 3x3 cm. kutt sitron i tynne skiver.
- Træ fiskebiter og sitronskiver annenhver gang på bløtlagte trespyd.
- Pensle grillristen med litt olje og grill spydene 2-3 minutter på hver side. Krydre med lett salt og pepper.
- Legg persille, oregano, koriander, hvitløk, eddik, sitronsaft og olje i en hurtigmikser eller bruk stavmikser til å kjøre det sammen. Smak til med litt salt og pepper.
- Server laksespydene med nykokte ferskpoteter og en frisk salat.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.