Hjem
Grillet torsk i folie

Grillet torsk i folie

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Kcal 241 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 1 stk løk
  • 2 stk gul paprika
  • 2 stk rød paprika
  • 0,25 ts salt til grønnsakene
  • 0,25 ts pepper til grønnsakene
  • 800 g torskefilet, i stykker à 200g
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ss finhakket timian eller bladpersille
  • 0,25 ts salt til fisken
  • 0,25 ts pepper til fisken

Slik gjør du

  • Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper. Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.
  • Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
  • Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter. Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.
  • Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!