
Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Kcal 241 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 1 stk rødløk
- 1 stk løk
- 2 stk gul paprika
- 2 stk rød paprika
- 0,25 ts salt til grønnsakene
- 0,25 ts pepper til grønnsakene
- 800 g torskefilet, i stykker à 200g
- 3 ss romtemperert smør
- 2 ss finhakket timian eller bladpersille
- 0,25 ts salt til fisken
- 0,25 ts pepper til fisken
Slik gjør du
- Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper. Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.
- Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
- Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter. Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.
- Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.