
Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.
Porsjoner: 4
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 241 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 1 stk rødløk
- 1 stk løk
- 2 stk gul paprika
- 2 stk rød paprika
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 800 g torskefilet
- 3 ss romtemperert smør
- 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
- 1/4 ts grovkvernet pepper
Slik gjør du
- Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.
- Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.
- Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
- Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter.
- Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut. Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat.
Notater
For å finne ut hvor mye en porsjon er, velg en porsjon i feltet "Porsjoner"
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.