Hjem
Grillet sandwich med kylling

Grillet sandwich med kylling

En real sandwich kan også være sunn! Med godt grovbrød, kyllingfilet med timian og grønnsaksmiks blir dette knallgodt!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk over 60 min
Kcal 440 kcal pr stk

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 1/4 ts pepper

Marinade

  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk sitron - saft og skall
  • 2 ss grovhakket frisk timian

Grønnsaksmiks

  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk løk
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 8 skiver surdeigsbrød

Slik gjør du

  • Del kyllingfilet i to på langs. Bland olje, sitron og timian. Legg filetene i marinade i minimum 1 time.
  • Rens og del grønnsaker i strimler. Pensle aluminiumsfolie (eventuelt ildfast form) med olje og legg på grønnsakene. Dryss over krydder, timian og resten av oljen. Pakk folien tett sammen og legg pakken på grillen. Bak grønnsakene i ca. 15-20 minutter.
  • Krydre kyllingfiletene og grill på middels varme i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.
  • Pensle brødskiver med litt rapsolje og grill lett.
  • Legg grønnsaksmiks og timiankylling på en grillet skive brød, legg en skive brød på toppen, og server grillsandwichen.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!