
En real sandwich kan også være sunn! Med godt grovbrød, kyllingfilet med timian og grønnsaksmiks blir dette knallgodt!
Porsjoner: 4 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk over 60 min
Kcal 440 kcal pr stk
Ingredienser
- 600 g kyllingfilet
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
Marinade
- 2 ss rapsolje
- 1 stk sitron - saft og skall
- 2 ss grovhakket frisk timian
Grønnsaksmiks
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk rød paprika
- 1 stk grønn squash
- 1 stk løk
- 1 båt hakket hvitløk
- 1 ss finhakket frisk timian
- 2 ss rapsolje
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 8 skiver surdeigsbrød
Slik gjør du
- Del kyllingfilet i to på langs. Bland olje, sitron og timian. Legg filetene i marinade i minimum 1 time.
- Rens og del grønnsaker i strimler. Pensle aluminiumsfolie (eventuelt ildfast form) med olje og legg på grønnsakene. Dryss over krydder, timian og resten av oljen. Pakk folien tett sammen og legg pakken på grillen. Bak grønnsakene i ca. 15-20 minutter.
- Krydre kyllingfiletene og grill på middels varme i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.
- Pensle brødskiver med litt rapsolje og grill lett.
- Legg grønnsaksmiks og timiankylling på en grillet skive brød, legg en skive brød på toppen, og server grillsandwichen.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.