
Gode grilltilbehør får en ikke nok av. Prøv denne avokadovarianten med mango og chili – sunt, hot & spicy! Passer perfekt til lyst kjøtt av kylling og svin.
Porsjoner: 4
Tidsbruk under 20 min
Kcal 267 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 4 stk avokado
- 1 stk mango
- 1 stk finhakket rød chili
- 1 stk saften av lime
- 1 ss olje
- 3 ss finhakket frisk koriander
Slik gjør du
- Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
- Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter. PS! Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.