
Squash er en grønnsak med lite kcal og fett, men høyt kostfiberinnhold. Squash er også en kilde for folat, vitamin c og kalium.
Dette er et godt måltid til både lunsj og kveldsmat.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkelt
Tidsbruk under 20 min
Kcal 250 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 1 stk squash
- 100 gram kyllingfilet
- 2 stk skiver kalkunbacon
- 8 biter fetaost
- 50 g rødløk kan sløyfes
- 1 stk stor sjampinjong kan sløyfes
- 1 ss olje til steking
- krydre med: salt, pepper, chili, paprika etc..
- 30 g hvit ost på toppen
Slik gjør du
- Del squashen på langs, og bruk skje for å ta ut litt av innmaten. Stek kyllingfilet og kalkunbacon (i biter), krydre og smak til for å få smaken du liker. Bland i fyllet til squasjen i panne. Ta gjerne i mais hvis du ønsker. Legg fyllet i squashen, og ta på raspet ost 10 minutt i ovnen på 180 grader.
Notater
Kursleder Lene Bore sin oppskrift.