Hjem
Frokostpannekaker

Frokostpannekaker

Lag en skikkelige digg frokost av havregrøt! Du kan enten bruke rester av havregrøt eller kjøpe ferdig. Oppskriften gir 10-12 pannekaker.
Porsjoner: 3 porsjoner

Ingredienser

  • 3 dl havregrøt
  • 1 ss sukker sukrin gold (sparer kcal)
  • 1 dl hvetemel/spelt
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 stk egg
  • 0,5 dl lettmelk

Topping

  • 1 ss mandler
  • 1 ss yoghurt naturell

Slik gjør du

  • Ha havregrøt i en bolle og rør inn sukker, mel, vaniljesukker, egg og melk til en passe tykk røre. Tilsett mer melk om røren virker for tykk.
  • Stek pannekakene i en middels varm stekepanne. Snu lappene når de er gylne under og røren begynner å stivne på overflaten. Stek lappenne til de er gylne også på den andre siden.
  • Legg ferdige lapper på en rist. Avkjøl før de spises, legges i matpakken eller fryses til senere.
  • Server frokostpannekaker med yoghurt naturell og grovhakkede nøtter.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!