
Lag en skikkelige digg frokost av havregrøt! Du kan enten bruke rester av havregrøt eller kjøpe ferdig. Oppskriften gir 10-12 pannekaker.
Porsjoner: 3 porsjoner
Ingredienser
- 3 dl havregrøt
- 1 ss sukker sukrin gold (sparer kcal)
- 1 dl hvetemel/spelt
- 1 ts vaniljesukker
- 2 stk egg
- 0,5 dl lettmelk
Topping
- 1 ss mandler
- 1 ss yoghurt naturell
Slik gjør du
- Ha havregrøt i en bolle og rør inn sukker, mel, vaniljesukker, egg og melk til en passe tykk røre. Tilsett mer melk om røren virker for tykk.
- Stek pannekakene i en middels varm stekepanne. Snu lappene når de er gylne under og røren begynner å stivne på overflaten. Stek lappenne til de er gylne også på den andre siden.
- Legg ferdige lapper på en rist. Avkjøl før de spises, legges i matpakken eller fryses til senere.
- Server frokostpannekaker med yoghurt naturell og grovhakkede nøtter.