Hjem
Ferske vårruller med egg og reker

Ferske vårruller med egg og reker

Omelett og reker passer perfekt i en fersk vårrull laget med rispapir. Sammen med en frisk lime- og hvitløksdipp blir det ekstra digg.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad Middels
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 361 pr porsjon

Ingredienser

  • 0,5 stk paprika i strimler
  • 1 stk avokado
  • 2 stk vårløk i tynne skiver
  • 2 ss frisk koriander
  • 24 stk reker skrelt
  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 4 stk rispapir

Lime- og hvitløksdip:

  • 0,25 ts grovt chilipulver
  • 1 båt most hvitløk
  • 1 ss sukker
  • 1 ts riseddik
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 2 stk saften av lime

Slik gjør du

  • Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
  • Kutt grønnsaker og skrell reker.
  • Visp sammen egg og vann. Hell røren i en varm panne med olje og dryss over chilipulver. Stekes kun på en side over svak varme.
  • Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
  • Legg på omelett, reker og grønnsaker. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.
  • Server rullene sammen med dippen.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!