
Omelett og reker passer perfekt i en fersk vårrull laget med rispapir. Sammen med en frisk lime- og hvitløksdipp blir det ekstra digg.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad Middels
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 361 pr porsjon
Ingredienser
- 0,5 stk paprika i strimler
- 1 stk avokado
- 2 stk vårløk i tynne skiver
- 2 ss frisk koriander
- 24 stk reker skrelt
- 2 stk egg
- 2 ss vann
- 4 stk rispapir
Lime- og hvitløksdip:
- 0,25 ts grovt chilipulver
- 1 båt most hvitløk
- 1 ss sukker
- 1 ts riseddik
- 2 ss fiskesaus (asiatisk)
- 2 stk saften av lime
Slik gjør du
- Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.
- Kutt grønnsaker og skrell reker.
- Visp sammen egg og vann. Hell røren i en varm panne med olje og dryss over chilipulver. Stekes kun på en side over svak varme.
- Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
- Legg på omelett, reker og grønnsaker. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.
- Server rullene sammen med dippen.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.