
Denne salsaen er både frisk og fargerik. Kombinasjonen av jordlige smaker fra rødbeter sammen med den syrlige smaken fra eple og sitron, er en perfekt match. Server til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.
Porsjoner: 4
Tidsbruk under 20 min
Kcal 47 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 100 g syltede rødbeter
- 2 stilker stangselleri
- 1 stk grønt eple
- 3 stk vårløk
- 2 ss finhakket frisk kruspersille
- 1 fedd revet hvitløk
- 0,5 stk saft og skall av sitron
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 20 g spirer
Slik gjør du
- Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger og vårløk i tynne skiver. Ha det i en bolle sammen med persille og hvitløk.
- Smak til med sitron, salt og pepper.
- Dryss over spirer ved servering.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.