
Eggerull med roastbiff og salat er en kjapp og god frokost.Supert å spise hjemme, eller til å ta med seg på farten.
Porsjoner: 1 porsjoner
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk Under 20 min
Ingredienser
- 3 stk egg
- 2 ss vann
- 0,25 ts salt
- 1 ss margarin
- 1 håndfull ferdigkuttet salatblanding
- 3 skiver roastbiff
Slik gjør du
- Visp sammen egg, vann og salt.
- Varm en stor stekepanne til høy varme, ha i margarin. Når margarinen slutter å frese helles eggeblandingen over. La den stå til den stivner. La den stivne som en flat pannekake. Skru varmen ned litt, hvis det blir for varmt.
- Trekk stekepannen av platen og legg eggepannekaken over på en fjøl eller en tallerken. Fyll med salat og roastbiff. Rull sammen til en rull. Del den gjerne i to eller flere biter.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.