Hjem
Eggerull med roastbiff og salat

Eggerull med roastbiff og salat

Eggerull med roastbiff og salat er en kjapp og god frokost.Supert å spise hjemme, eller til å ta med seg på farten.
Porsjoner: 1
Tidsbruk under 20 min

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 2 ss vann
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss margarin
  • 1 håndfull salat (ferdigkuttet)
  • 40 gram roastbiff 3 skiver

Slik gjør du

  • Visp sammen egg, vann og salt.
  • Varm en stor stekepanne til høy varme, ha i margarin. Når margarinen slutter å frese helles eggeblandingen over. La den stå til den stivner. La den stivne som en flat pannekake. Skru varmen ned litt, hvis det blir for varmt.
  • Trekk stekepannen av platen og legg eggepannekaken over på en fjøl eller en tallerken. Fyll med salat og roastbiff. Rull sammen til en rull. Del den gjerne i to eller flere biter.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!