Hjem
Eggehviteomelett

Eggehviteomelett

Eggehvite til overs? Denne eggehviteomeletten stekt med tomat og spinat er ypperlig å lage hvis du har eggehviter til overs. Server med litt grønn salat krydret med mild vårløk.
Porsjoner: 1
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 186 pr porsjon

Ingredienser

  • 4 stk eggehviter
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk tomat i skiver
  • 1 pakke babyspinat
  • 2 stk finhakket vårløk

Slik gjør du

  • Pisk eggehviter og salt stivt. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Legg i skiver av tomat og litt av spinaten (lager du 1 porsjon, kan du ha i ca. en håndfull). Ha i eggehvitene og la omeletten stivne . Hvelv omeletten over på tallerken og server med resten av salaten og finhakket vårløk. Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kaloriinnholdet.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!