
Med fullkorntortilla fylt med egg- og avokadosalat, kalkunpålegg og spinat får du en sunn og knallgod start på dagen. Rekker du ikke sette deg ned og spise den kan du bare ta den med på veien. Retten kan også fungere som en god lunsj eller en rask middag.
Porsjoner: 4
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk under 20 minutt
Kcal 506 pr stk
Ingredienser
- 8 stk egg
- 3 stk små avokado
- 4 ss Cottage cheese
- 2 ss finhakket frisk gressløk
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 4 stk små tortillalefser
- 200 g Frisk spinat
- 100 5 naturell kalkunpålegg
Slik gjør du
- Kok egg i 10 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene. Kutt egg og avokado i mindre biter. Bland sammen avokado, cottage cheese, gressløk, salt og pepper. Vend inn eggebitene. Fordel avokadosalat, spinat og skiver av kalkunfilet på tortillalefser. Rull sammen og server.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.