Hjem
Daim sjokolademousse m/karamellisert sjokolade og bringebær

Daim sjokolademousse m/karamellisert sjokolade og bringebær

Denne desserten var skikkelig god. Den er enkel å lage og lite kcal. En skikkelig vinner!
Porsjoner: 6 porsjoner
Vanskellighetsgrad lett
Kcal 120 kcal pr dessert (uten vaniljesaus)

Ingredienser

  • 1 pk Freia daim sjokolademousse Kjøpes i butikk
  • 2 dl ekstra lettmelk
  • 50 g hvit kokesjokolade
  • 12 stk bringebær
  • 6 stk spiseblomster

Slik gjør du

  • Lag sjokolademoussen - følg instruksene på pakken (bruk ekstra lettmelk, du trenger ikke fløte)
  • Fordel moussen i 6 små skåler og sett dem i kjøleskap i et par timer
  • Sett stekeovnen på 140 grader.
  • Del opp den hvite sjokoladen i små biter, en rute deles i minst 4 like store biter. Legg den på et bakepapir og sett dem på nederste rille i ca 15 min. Snu dem etter ca 10 minutt. De skal se ut som de begynner å smelte og smake karamell. De blir brune på nedsiden. Avkjøles.
  • Pynt med sjokoladebitene, bringebær og spiseblomst rett før servering. Sett gjerne frem litt vaniljesaus (zero) som er veldig godt som tilbehør.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!