
Det finnes mange varianter av disse rundstykkene. Denne er en variant med smak av basilikum og parmesan. Ønsker du en mer nøytral smak kan basilikum og parmesan kuttes. Ha evt. litt havsalt som topping.
Porsjoner: 9 stk
Vanskellighetsgrad lett
Kcal 247 pr stk m/ost - 208 pr stk u/ost
Kcal per 100 gram 205 m/ost - 190 u/ost
Ingredienser
- 400 g Cottage cheese
- 300 g havregryn
- 4 stk egg
- 20 stk basilikum blad
- 0,5 ts salt
- 4 ts sukrin gold / sukker kan sløyfes
- 2 ts bakepulver
- 100 g revet parmesan til topping kan også bruke hvitost
Slik gjør du
- Bland alt sammen i en blender eller foodprosessor. Kjør maskinen til du får en jevn og klumpfri røre. Lag 9 boller med en skje og legg dem på et bakepapir. Ta på parmesan som topping om du ønsker.
- Stekes på 210 grader på varmluft i 13-14 min. Avkjøles på rist.
Denne oppskriften finner du også i Maggi Gausels kokebok "Godt nok".
Klikk her for å bestille boken.
