Hjem
Cottage Cheese rundstykker med parmasan

Cottage Cheese rundstykker med parmasan

Det finnes mange varianter av disse rundstykkene. Denne er en variant med smak av basilikum og parmesan. Ønsker du en mer nøytral smak kan basilikum og parmesan kuttes. Ha evt. litt havsalt som topping.
Porsjoner: 9 stk
Vanskellighetsgrad lett
Kcal 247 pr stk m/ost - 208 pr stk u/ost
Kcal per 100 gram 205 m/ost - 190 u/ost

Ingredienser

  • 400 g Cottage cheese
  • 300 g havregryn
  • 4 stk egg
  • 20 stk basilikum blad
  • 0,5 ts salt
  • 4 ts sukrin gold / sukker kan sløyfes
  • 2 ts bakepulver
  • 100 g revet parmesan til topping kan også bruke hvitost
JA

Slik gjør du

  • Bland alt sammen i en blender eller foodprosessor. Kjør maskinen til du får en jevn og klumpfri røre. Lag 9 boller med en skje og legg dem på et bakepapir. Ta på parmesan som topping om du ønsker.
  • Stekes på 210 grader på varmluft i 13-14 min. Avkjøles på rist.
Denne oppskriften finner du også i Maggi Gausels kokebok "Godt nok". Klikk her for å bestille boken.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!