Hjem
Club Sandwich

Club Sandwich

Club sandwich er en lunsjklassiker. Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver.
Porsjoner: 2 stk
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 609 kcal pr stk

Ingredienser

  • 200 g kalkunbiff eller kylling-/kalkunpålegg
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts pepper
  • 6 skiver grovt brød eller surdeigsbrød
  • 2 ss lettmajones
  • 2 ss dijonsennep
  • 0,5 pk crispisalat
  • 2 stk tomat i skiver
  • 6 stk sylteagurk , hele eller delt i to
  • 0,5 stk rødløk i tynne skiver

Slik gjør du

  • Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne/ på grill, 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
  • Rist brødskiver lett i en en panne/ på grill. Smør skivene med majones og sennep.
  • Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis. Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet eller pålegg av kalkun/ kylling.
  • Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.
  • Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og hjemmelaget ketchup.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!