
Club sandwich er en lunsjklassiker. Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver.
Porsjoner: 2 stk
Vanskellighetsgrad Enkel
Tidsbruk under 20 min
Kcal 609 kcal pr stk
Ingredienser
- 200 g kalkunbiff eller kylling-/kalkunpålegg
- 0,5 ts salt
- 1 ss olje
- 0,5 ts pepper
- 6 skiver grovt brød eller surdeigsbrød
- 2 ss lettmajones
- 2 ss dijonsennep
- 0,5 pk crispisalat
- 2 stk tomat i skiver
- 6 stk sylteagurk , hele eller delt i to
- 0,5 stk rødløk i tynne skiver
Slik gjør du
- Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne/ på grill, 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
- Rist brødskiver lett i en en panne/ på grill. Smør skivene med majones og sennep.
- Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis. Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet eller pålegg av kalkun/ kylling.
- Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.
- Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og hjemmelaget ketchup.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.