Hjem
Bruchettavaffel

Bruchettavaffel

Norske vafler kan serveres like spennende som russisk blini eller spanske bruschetta. Prøv disse som en spennende forrett eller små appetittvekkere.
Porsjoner: 6 stk
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 230 kcal pr vaffel u/fyll - 40 kcal i fyllet

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 75 g smør
  • 125 g speltmel kan bruke hvetemel
  • 1 dl lettmelk
  • 1 dl vann
  • 1/4 ts salt
  • 30 g revet parmesan

Tilbehør

  • 0,5 dl lettrømme
  • 50 g pillede reker
  • 0,5 ts pepperrot på tube
  • 1/4 bunt frisk dill
  • 3 skiver spekeskinke i strimler
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!