Hjem
Biffwok med kål og peanøtter

Biffwok med kål og peanøtter

Denne sunne wokoppskriften er med biffstrimler, kinakål og gulrot. Woksausen lager du selv av appelsinjuice, soyasaus og peanøttsmør.
Porsjoner: 4
Kcal 321 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss rapsolje
  • 0,5 stk strimlet kinakål
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss soyasaus

Slik gjør du

  • Ha halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene i to omganger og ha dem over på en tallerken.
  • Sett stekepannen tilbake på platen og juster varmen litt ned. Tilsett resten av oljen, kinakål, gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt eller til kålen begynner å falle sammen.
  • Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Bland alt godt og server med en gang!
  • Server gjerne med nudler eller ris.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!