
Denne sunne wokoppskriften er med biffstrimler, kinakål og gulrot. Woksausen lager du selv av appelsinjuice, soyasaus og peanøttsmør.
Porsjoner: 4
Kcal 321 kcal pr porsjon
Ingredienser
- 400 g biffkjøtt i strimler
- 4 ss rapsolje
- 0,5 stk strimlet kinakål
- 2 ss vann
- 0,5 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 1 ss grovt peanøttsmør
- 1,5 dl appelsinjuice
- 3 ss soyasaus
Slik gjør du
- Ha halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene i to omganger og ha dem over på en tallerken.
- Sett stekepannen tilbake på platen og juster varmen litt ned. Tilsett resten av oljen, kinakål, gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt eller til kålen begynner å falle sammen.
- Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Bland alt godt og server med en gang!
- Server gjerne med nudler eller ris.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.