Hjem
Bananlapper

Bananlapper

Bananlapper. Foto.
Bananlappene er et godt alternativ til frokost, lunsj, mellommåltid eller kvelds. De er sunne og smaker veldig godt, både varme og kalde. De kan spises både varme, kalde med og uten tilbehør.
Forberedelsestid: 10 minutter
Tid totalt: 20 minutter
Porsjoner: 8 stk
Vanskellighetsgrad Lett
Kcal 90 pr stk (50 gr)
Kcal per 100 gram 180

Ingredienser

  • 2 stk bananer (modne)
  • 100 gr havregryn
  • 2 stk egg
  • 0,5 dl ekstra lett melk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kanel valgfritt

Tilbehør

  • blåbær
  • jordbær
  • mager vaniljekesam
  • Det du har lyst på, alt passer!

Slik gjør du

  • Kna bananene med gaffel og bland deretter inn resten av ingrediensene. La røren hvile ca 10 min. slik at havregrynet blir litt mykt. Stekes på middels varme på begge sider til de blir gyldne.
  • Bananlappene er både gode uten noe på og med mye godt tilbehør.

Notater

Du kan bruke mye godt tilbehør til, bruk det du liker. På bildet har jeg brukt cottage cheese, vanilje yoghurt og bær.
Ønsker du å dele denne oppskriften?