Hjem
Bananis med sjokoladetrekk

Bananis med sjokoladetrekk

Frosne bananer på pinne, dyppet i sjokolade og pyntet med mandelflak eller kakestrø kan være en ypperlig hverdagsdessert. Godt og avkjølende i sommervarmen.
Porsjoner: 8 stk
Kcal ca 150 kcal pr stk

Ingredienser

  • 4 stk bananer
  • 100 g mørk sjokolade
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)

Pynt

  • 4 ts mandelflak
  • 4 ts kakepynt

Slik gjør du

  • Skrell banan og del dem i to. Tre halve bananer på ispinner av tre og legg dem på et ark bakepapir i fryseren. La dem stå i fryseren til de er frosne, ca 1-2 timer.
  • Smelt sjokolade, og ha i kokosfett.
  • Dypp bananer i sjokoladen og strø på hakkede mandler eller kakepynt.
  • Server den avkjølende bananisen.
  • Lager du mange kan du oppbevare isen i en lufttett boks i fryseren.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!