Hjem
Bananbrød med kanel

Bananbrød med kanel

Bananbørdet blir naturlig søtt av bananen. Det fungerer derfor godt uten noe pålegg på. Jeg anbefaler å skjøre opp brødet om det skal fryses. Da kan du enkelt ta noen frosne skiver med på tur, som kan tine underveis.
Porsjoner: 10 skiver
Vanskellighetsgrad lett
Kcal 147 pr skive
Kcal per 100 gram 189

Ingredienser

  • 50 g havregryn
  • 200 g havremel
  • 2-3 ts kanel
  • 3 stk egg
  • 1 ts vaniljepulver/vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss sukrin gold
  • 0,5 ts salt
  • 2 stk bananer (modne)
  • 3 ss mager vanlijeyoghurt/mager vaniljekesam
JA

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 180 grader. Bland alt det tørre i en stor bolle. Mos banan sammen med egg. Tilsett dette i bollen sammen med yoghurt. Bland det godt sammen til en klissete deig. Hell deigen oppi en brødform med bakepapir. Strø over litt kanel på toppen. Stekes på nederste rille i ovnen i 1 time
  • Avkjøles på rist.
Denne oppskriften finner du også i Maggi Gausels kokebok "Godt nok". Klikk her for å bestille boken.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!