Hjem
Bakes oats med peanøtter og bringebær

Bakes oats med peanøtter og bringebær

Peanut butter jelly er en uslåelig kombinasjon og elsket verden over. Vi har laget vår egen vri, nemlig bakt havregrøt med peanøttsmør og bringebær. En rett du kan kose deg skikkelig med! Oppskriften gir en større porsjon eller to små.
Porsjoner: 2 porsjoner
Vanskellighetsgrad enkel
Tidsbruk 20-40 min
Kcal 274 kcal pr porsjon

Ingredienser

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl melk
  • 1 stk egg
  • 0,5 stk banan
  • 1,5 ss flytende honning
  • 0,5 ts bakepulver
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts peanøttsmør
  • 1 ts peanøtter
  • 1 ss bringebær

Slik gjør du

  • Ha havregryn, melk, egg, banan, honning, bakepulver, kanel og salt i en blender. Kjør til blandingen er jevn og glatt.
  • Ha 1/3 av blandingen i en kopp som tåler varme eller en liten ildfast form. Ha i peanøttsmør i midten og hell resten av røren over.
  • Grovhakk peanøtter og dryss over sammen med friske bringebær. Stek i ovnen på 175 °C i 25-30 minutter.
  • Serveres med grovhakkede peanøtter, friske bringebær og et lite melisdryss.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no.
Ønsker du å dele denne oppskriften?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!