Hjem
Har du storkost deg i påsken og kjenner at buksene strammer litt nå?

Har du storkost deg i påsken og kjenner at buksene strammer litt nå?

Du er ikke alene, og ikke fortvil for med små justeringer og noen gode matvalg så er du raskt tilbake i den størrelsen du hadde før påske. Det som er så fint å vite, er at man kan spise mye mat hvis man velger litt magrere ingredienser. Her kommer det noen gode oppskrifter som smaker godt uten at de er energirike. NYT!

Tray bake med torsk
Alt på ett brett, lag en enkel middag med tray bake! Denne varianter er med ovnsbakt torsk, fargerike grønnsaker, oliven og friske urter – rett og slett en smak av middelhavet.

Oppskriften finner du her: Tray bake med torsk

Pastasalat med karrikylling
Pastasalat med mye kylling og grønnsaker metter godt og kan serveres til middag, forening og lunsj. Det metter godt og er god for både voksne og barn.

Prøv selv: Pastasalat med karrikylling

Epledessert med havregryn og Kesam
Dette er en kjempe god dessert med mange sunne ingredienser i. Blandingen av eple, vaniljekesam, havregryn og kanel er eventyrlig og kan serveres som en god dessert til gjester eller om du vil kose deg med en god kveldsmat.

Her ser du hvordan du lager dem: Epledessert med havregryn og kesam

Det er mange gode retter du kan spise i istedenfor sjokolade, chips eller annet digg. Husk å spise masse grønnsaker og bli mett når du spiser, fordi da blir du ikke så sugen på søtt og salt mellom måltidene eller om kvelden.

Ønsker du å få hjelp til å gå ned noen størrelser, så ta kontakt uten å nøle!

Ønsker du å dele denne artikkelen?
Ikke gå glipp av siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene før alle andre!